![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjfCqGv2h1dsRRjMv27fBZwhQ55IvB0rZspbtlzNgkIyfz_DRjXm2EynZGZkR2rJzGOMt3bfi81Ijc8rmOm58Ofl1mD3KRIPr1fZgeUnu_hjIJ7LpQBGi0urBByCoiYTtU2eBz1Us8gOH4/s640/IMG_8262.jpg)
Продукти:
за 2 порции
2 парчета филе от треска
100 г орехови ядки
1 с.л. песто
сол
черен пипер
1. Нарежете ореховите ядки на едро.
2. Поръсете филетата от треска със сол и черен пипер от двете страни. Намажете ги от едната страна с песто.
3. Притиснете ги от намазаната страна в ореховите ядки.
4. Подредете ги в тавичка, покрита с хартия за печени с орехите нагоре.
5. Печете рибата в загрята на 220 С фурна докато се зачервят ядките.
6. Сервирайте рибата със свежа салата или задушени зеленчуци.
Еми много ми хареса рецептата ти.Не съм опитвала рибка така приготвена с песто и орехи изглежда много вкусно.Хубава вечер от мен Еми!!!
ОтговорИзтриванеТаня
Благодаря Таня! Лесна е рецептата, бърза и вкусна. Дано ви хареса!
Изтриване