![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhyywCO0MVM9WCCnohzmoqmSttRchm01s0G_z-obX-rLqheh3rZVYFT0a1iKXpQXjR3-fZ9PrQV4j2nlvbuB9HZSz5ju0GSB_-DWcmt2KgGqDdbN6EpeBz_oHuWoMRQHY6FNPOT80yOWK8/s640/IMG_7813.jpg)
Продукти:
1 ч.ч. бланширани, почистени скариди
1 глава лук, ситно нарязана
2 с.л. нарязан магданоз
2 с.л. нарязан копър
1 ч.л. каперси, нарязани на ситно
1 ч.л. горчица
няколко капки чили сос
сол
черен пипер
сока и кората на 1/2 лимон
4 с.л. майонеза
10-12 цветчета от тиквички
за панировката:
1 яйце
трохи от 1 филия хляб
зехтин за пържене
1. Смесете нарязаните скариди с останалите продукти.
2. Внимателно напълнете цветовете от тиквичка с плънката.
3. Потопете напълнените цветове в яйце.
4. Оваляйте ги в хлебните трохи.
5. Запържете ги от всички страни в зехтина. Сервирайте ги още топли.
.
Няма коментари:
Публикуване на коментар