![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgWZGVlQLd7-sFli9ttWwqDhFmNeKzlYWWJGEBvLIuoVTZ_Hd7tonaF6t2B9BthyhEFYBvO3o52whbkBFbPJ8oouZBuD0JeVja2n5Tp52GPPeBdy-qCHIVAse9CgHejfYEi6-MPydZYf_nM/s640/IMG_2421.jpg)
Продукти:
2 розички карфиол
2 розички броколи
2 моркова
2 с.л. тиквено семе
2 с.л. слънчогледово семе
пресен риган
3 с.л. италиански винегрет
1. Накъсайте карфиола и броколито на малки розички.
Настържете моркова на едро ренде. Добавете семената.
Настържете моркова на едро ренде. Добавете семената.
Поръсете с дресинга и объркайте.
Оставете салатата да престои 30 минути преди консумация.
Може да добавите и други пресни зеленчуци - зелени и червени чушки, нарязани на кубчета, зеле на ситно, хрупкави запържени крутони от пълнозърнест хляб, други зелени подправки - копър, магданоз, целина.
Ако не обичате сурови карфиол и броколи, или Ви притеснява дресинга с чесън, подобна салата може да видите тук
Няма коментари:
Публикуване на коментар