Страници

понеделник, 11 февруари 2019 г.

Пилешка пържола с чесън, розмарин и домати на тиган




Продукти:
за 1 порция

1 пилешка пържола от бут с кожа
1 с.л. зехтин
1 стрък розмарин
сол
черен пипер
2-3 склидки чесън
шепа чери доматчета

1. Овкусете пържолата със сол и черен пипер половин час преди приготвяне.
2. Загрейте тиган. Добавете 1 с.л. зехтин в него и пържолата, с кожата надолу. Накъсайте розмарин. Прибавете и чесъна. Пържете докато кожата се зачерви добре.


3. Обърнете месото и добавете доматите. Посолете ги. Пържете докато се сготви и от другата страна.









Няма коментари:

Публикуване на коментар