Страници

неделя, 21 октомври 2012 г.

Толстолоб на фурна с кашкавал




Продукти:

500 г толстолоб на парчета
сол
черен пипер
лимонов сок
100 г кашкавал

1. Посолете парчетата толстолоб от двете страни със сол, черен пипер и лимонов сок и ги оставете поне 30-40 минути да престоят.


2. Постелете тавичка с хартия за печене. Подредете върху нея рибата. Поръсете ги обилно с настърган кашкавал.


3. Запечете ги в загрята на 200 С фурна докато кашкавалът се запече до златисто.
4. Сервирайте рибата със зелена салата и резени лимон.





2 коментара:

  1. Бързо и вкусно!
    Успешна нова седмица!

    ОтговорИзтриване
  2. А дали ще стане хубаво,ако е с пангасиус ?
    Иначе чудесна рецепта,лесно, бързо,вкъсно. Поздравления :)

    ОтговорИзтриване