tag:blogger.com,1999:blog-2603498091076179401.post8909386906216937762..comments2024-01-18T14:44:40.297+02:00Comments on The secret - with love : Варено-пушено свинскоЕмилия Таракчиеваhttp://www.blogger.com/profile/12236616302953580797noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-2603498091076179401.post-50487915364096322092023-02-03T18:25:36.073+02:002023-02-03T18:25:36.073+02:00Направих точно по рецептата и остана сурово вътре....Направих точно по рецептата и остана сурово вътре. Къде греша?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2603498091076179401.post-2158218609505309692021-06-03T17:18:00.145+03:002021-06-03T17:18:00.145+03:00Слагате чая в щатната тавичка на печката долу и тъ...Слагате чая в щатната тавичка на печката долу и тъй като печките имат реотани и в двете части на фурната, съответно горе и долу,а чрез вентилаторът се създава необходимата форма на движение на загретият от долу чай и се получава някаква форма на опушване.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08742781188476253936noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2603498091076179401.post-41609887948296181982021-02-22T16:41:05.458+02:002021-02-22T16:41:05.458+02:00Чакай, нещо не разбрах, къде му е пушенето на това...Чакай, нещо не разбрах, къде му е пушенето на това. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2603498091076179401.post-17503227280317803692014-10-11T11:35:07.262+03:002014-10-11T11:35:07.262+03:00Колко време може да издържи в хладилника?
Ако се...Колко време може да издържи в хладилника? <br /><br />Ако се направят 3 кг месо едновременно?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2603498091076179401.post-56065270351702130962013-04-08T10:53:58.206+03:002013-04-08T10:53:58.206+03:00Благодаря за изчерпателния отговор! Сте споделя за...Благодаря за изчерпателния отговор! Сте споделя за резултата.<br />АнтонияAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2603498091076179401.post-88207914700603603782013-04-07T13:19:32.698+03:002013-04-07T13:19:32.698+03:00Всъщност рецептата не е много сложна, но е пипкава...Всъщност рецептата не е много сложна, но е пипкава и изисква място в хладилника и няколко дни време. Единствено по-сложно е определяне на количеството саламура, но и да приготвите повече - не е голяма беда. Важно е да се спази съотношението на вода и сол. Надявам се от снимките да е станало достатъчно ясно. <br />Може да се изпълни както със свинско, така и с пилешко месо. Аз лично предпочитам бут или плешка, защото месото там е по-шарено и става по-сочно. Маринатата може да си сварите с аромати по Ваш вкус. Накрая може да сложите парчета с месо върху решетката на фурната, да сипете малко черен чай или клончета розмарин в тава на дъното и да "опушете" шунката на 50 С с вентилатор. Емилия Таракчиеваhttps://www.blogger.com/profile/12236616302953580797noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2603498091076179401.post-14984090919884021402013-03-28T14:59:08.331+02:002013-03-28T14:59:08.331+02:00Здравейте, страхотна сте! Отново съм очарована от ...Здравейте, страхотна сте! Отново съм очарована от представената от Вас рецепта. След като рецептата за домашния Ви кашкавал вече е в постоянна употреба у нас и е любима на всички, в скоро време ще я пробвам и тази. Моето дете много обича шунка и все се чудя какви ли Е-та и оцветители си хапва с купешката, вече по този начим ще ги избегним. Като сложност обаче ми се вижда малко трудна рецептата и ще Ви помоля да споделите мнение относно трудността и вкуса на резултата. Антония Anonymousnoreply@blogger.com