tag:blogger.com,1999:blog-2603498091076179401.post5440665925088505534..comments2024-01-18T14:44:40.297+02:00Comments on The secret - with love : Кейк с круши „Анжу“ Емилия Таракчиеваhttp://www.blogger.com/profile/12236616302953580797noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-2603498091076179401.post-91280984385500317862012-10-25T06:29:17.868+03:002012-10-25T06:29:17.868+03:00Кейка е много лек, пухкав и нискокалоричен. Опреде...Кейка е много лек, пухкав и нискокалоричен. Определено влиза в постоянно то меню. Опитайте го и вие!Емилия Таракчиеваhttps://www.blogger.com/profile/12236616302953580797noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2603498091076179401.post-50375937070619915842012-10-24T21:53:26.259+03:002012-10-24T21:53:26.259+03:00Чудесен следкиш!
Ароматен,сочен и апетитен!
Хубава...Чудесен следкиш!<br />Ароматен,сочен и апетитен!<br />Хубава вечер!Мираhttps://www.blogger.com/profile/07458427222967351589noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2603498091076179401.post-91922247149803614052012-10-24T19:32:31.978+03:002012-10-24T19:32:31.978+03:00Много добра идея за сезона, изкушаващо с тази гла...Много добра идея за сезона, изкушаващо с тази глазура!Соня Шатева - Моето сладко хобиhttps://www.blogger.com/profile/10196197107350975330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2603498091076179401.post-83701368089956063112012-10-24T17:29:37.744+03:002012-10-24T17:29:37.744+03:00Малко са ми завехнали крушите и тъкмо си мислех да...Малко са ми завехнали крушите и тъкмо си мислех да ги забъркам в един браунис, а сега вече се двоумя дали да не направя твоята рецепта... Много пухкав изглежда кейка ти, Еми! А с масло и ром, направо ще омайва с аромати! Много ме блазниш, да знаеш! ;) <br />Irmahttps://www.blogger.com/profile/13432835081074381138noreply@blogger.com