tag:blogger.com,1999:blog-2603498091076179401.post4856424120707543088..comments2024-01-18T14:44:40.297+02:00Comments on The secret - with love : Как се прави бульонЕмилия Таракчиеваhttp://www.blogger.com/profile/12236616302953580797noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2603498091076179401.post-912135202100770752013-01-28T07:47:49.922+02:002013-01-28T07:47:49.922+02:00Да! Аз си правя така редовно пилешки, телешки и ри...Да! Аз си правя така редовно пилешки, телешки и рибен. Ако си приготвяте бульон от месо, преди да го разсипете във формички, го охладете добре-почти до замръзване и премахнете отделената като коричка мазнина на повърхността.Емилия Таракчиеваhttps://www.blogger.com/profile/12236616302953580797noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2603498091076179401.post-89886523719925771882013-01-27T19:44:45.530+02:002013-01-27T19:44:45.530+02:00Може ли по същия начин да се замрази и месен бульо...Може ли по същия начин да се замрази и месен бульон?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17197600343182412915noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2603498091076179401.post-18857121155571942102012-04-06T17:14:10.995+03:002012-04-06T17:14:10.995+03:00Много хубава статия! Поздрави!Много хубава статия! Поздрави!Iliohttps://www.blogger.com/profile/05115513628182867362noreply@blogger.com